“Έφαγε πόρτα” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ; (vd)

Μετά το τέλος του My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μείνει χωρίς τηλεοπτικό πρότζεκτ και πολλά ακούγονται για το μέλλον της.

Στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Έχουμε λίστα αναμονής για τις παρουσιάστριες του My Style Rocks. Κάθε παρουσιάστρια ξέρουμε ότι πάει με το project. Τελείωσε το My Style Rocks, τελειώνει και το συμβόλαιό της. Υπάρχουν θέματα. Ο Acun έχει αποδείξει ότι ένα κόνσεπτ δεν βασίζεται στον παρουσιαστή, το είδαμε και στο Survivor Πανόραμα.

Η Κωνσταντίνα και ο Acun δεν είχαν και ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις, άσχετα από αυτά που διέρρεαν. Αυτό που ξεχείλισε ουσιαστικά το ποτήρι στη σχέση τους ήταν οι τελευταίες διαρροές, από τη μία για τη φημολογούμενη σχέση που άφηνε ανεπιβεβαίωτη… Κι επειδή ο Acun Ilicali έχει σχέση στην Τουρκία, εκεί άρχισαν τα θέματα.

Παράλληλα διέδιδε η Κωνσταντίνα ότι θα κάνει το Survivor Πανόραμα εδώ, το οποίο ο ΣΚΑΪ έσπευσε αμέσως να την αδειάσει. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ έσπευσαν να την ξεφορτωθούν γιατί παραλίγο να δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα».