Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σημείο για σεξ στο Κρεμλίνο

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές σημείο για σεξ στο Κρεμλίνο

Ένα δημόσιο χώρο απέναντι από το Κρεμλίνο προτιμούν για τις σεξοαυαλικές τους περιπτύξεις όλο και περισσότεροι Ρώσοι.

Ο λόγος για το  «Ζαριάντιε», το πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το Κρεμλίνο και όπως φαίνεται έχει εξελιχθεί σε δημοφιλή τόπο για σεξουαλικές συνευρέσεις, σύμφωνα με τον αρχιτέκτονα Σεργκέι Κουζνετσόφ.

Όπως διευκρίνισε αυτό προκύπτει από τις εγγραφές στις κάμερες ασφαλείας.

«Στο πάρκο «Ζαριάντιε» παρατηρείται ένας πρωτοφανής αριθμός περιστατικών σεξουαλικών συνευρέσεων. Υπάρχουν πολλές εγγραφές», είπε σε δημοσιογράφους. Ο ίδιος αποδίδει αυτή τη συμπεριφορά στο γεγονός ότι ο κόσμος νιώθει ηρεμία και ασφάλεια στη Μόσχα. Δεν σταμάτησε εκεί. Πρόσθεσε ότι άλλα περιστατικά, όπως οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, δείχνουν ότι υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον στη ρωσική πρωτεύουσα!

Το «Ζαριάντιε» εγκαινιάστηκε στην Μόσχα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 και θεωρείται το μεγαλύτερο πάρκο της Μόσχας τα τελευταία 70 χρόνια. Στον χώρο του παρουσιάζονται τέσσερα χερσαία οικοσυστήματα που χαρακτηρίζουν την Ρωσία όπως το δάσος, η τούνδρα, η στέπα, το λιβάδι. Στο πάρκο υπάρχει επίσης φιλαρμονική, επιστημονικό- εκπαιδευτικό κέντρο, εκθεσιακό πολιτιστικό συγκρότημα και κέντρο υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ/ TASS