ΚΚΕ για debate: «Δε θα γίνουμε μπαλάκι»

ΚΚΕ για debate: «Δε θα γίνουμε μπαλάκι»
INTIME

Τη ματαίωση του ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών σχολιάζει το ΚΚΕ.

Όπως σημειώνει, από την πρώτη στιγμή έδειξε έμπρακτα διάθεση συνεννόησης, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ και να διεξαχθεί «με ζωντανό τρόπο και όχι με τη διαδικασία των παράλληλων μονολόγων». Γι’ αυτό και αρχικά μετέθεσε για τις 2 Ιουλίου την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του στη Θεσσαλονίκη, που είχε προγραμματιστεί την 1η Ιουλίου, για να διευκολύνει την πραγματοποίηση του ντιμπέιτ.

«Όταν έγινε γνωστό το κώλυμα του πρωθυπουργού για την 1η Ιουλίου, εξαιτίας της Συνόδου Κορυφής, συζητήσαμε άλλες εναλλακτικές ημερομηνίες που τέθηκαν, όπως 28 Ιουνίου και 2 Ιουλίου. Γι’ αυτό και μεταθέσαμε εκ νέου την προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη και την επαναφέραμε την 1η Ιουλίου, για να μείνουν κενές αυτές οι ημερομηνίες» αναφέρει το ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ δεν θα γίνει μπαλάκι»

Επαναλαμβάνει πως δεν πρόκειται να μπει σε μικροκομματικές σκοπιμότητες, αλλά και «δε θα γίνει μπαλάκι, ανατρέποντας άρδην το προεκλογικό του πρόγραμμα» και μάλιστα κεντρικές συγκεντρώσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αδιέξοδα, που δεν προκάλεσε το ίδιο.