Γκόμεζ: Ο Παπαδόπουλος κάνει σαν πεθαμένος κύκνος

Οι σφοδρές, έως και αντιαθλητικές, μονομαχίες των Μάριο Γκόμες και Κυριάκου Παπαδόπουλου στην λευκή ισοπαλία της Βόλφσμπουργκ με το Αμβούργο φαίνεται ότι ενόχλησαν τον Γερμανό άσο, που καταφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια εναντίον του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα αφού τόνισε ότι ο Έλληνας αμυντικός αρέσκεται να κάνει θέατρο, παρομοιάζοντάς τον με «πεθαμένο κύκνο», προσέθεσε ότι δεν γνωρίζει από fair play, ενώ κατηγόρησε και τους διαιτητές ότι τον προστατεύουν.

«Εγώ πιστεύω στο fair play, αλλά αυτός δεν ξέρει από fair play. Κάνει σαν πεθαμένος κύκνος και μετά όταν ο διαιτητής σφυρίζει, πετάγεται αμέσως και σηκώνεται όρθιος. Χτυπάει στο κεφάλι και αυτός πιάνει το γόνατο του.

Με χτυπούσε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην πλάτη, αυτό δεν γίνεται πια στην Μπουντεσλίγκα», τόνισε αρχικά, ενώ ακολούθως υπερασπίστηκε τον εαυτό του για την κλωτσιά του στο 63′:

«Εμεινα έκπληκτος από τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη. Αλλά είπα στον διαιτητή ότι πρέπει να σταματήσει να προστατεύει τον Παπαδόπουλο σε όλο τον αγώνα».