«Είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος» δηλώνει η Σπυριδούλα του MasterChef (vd)

Η απάντηση της Σπυριδούλας για τον γάμο και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού

Για την εικόνα που έχει περάσει προς έξω γι’ αυτήν και την περιβόητη ατάκα για την Ασημίνα μίλησε η Σπυριδούλα του MasterChef, λίγο πριν μάθουμε το μεγάλο νικητή του τηλεοπτικού ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Η επίδοξη MasterChef μίλησε στον Γιώργο Κρικοριάν και την κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως η ίδια είναι παρεξηγημένη, γλυκιά και η… ψυχή της παρέας.

Σπυριδούλα: «Με έχουν αδικήσει»

«Είμαι πολύ γλυκός άνθρωπος. Είμαι παρεξηγημένη επειδή λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι η ψυχή της παρέας, αλλά δεν φαίνεται αυτό γιατί εσείς βλέπετε λίγα πράγματα, έπρεπε να έχουμε και κάμερες στο σπίτι. Με έχουν αδικήσει, δεν είμαι κακός χαρακτήρας. Είμαι γκρινιάρα, είμαι πολυλογού και εγωίστρια για το δικό μου το καλό, όχι για να κάνω κακό σε σένα», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Σπυριδούλα αναφέρθηκε στην ειρωνική ατάκα που είπε πει στον Μανώλη για την Ασημίνα:

«Είναι πολύ λογικό να προσβληθείς, απλά δεν ξέρεις τι πλάκα έχει προηγηθεί πριν με τον εγκέφαλο και με την Ασημίνα μαζί. Είναι πολλά πράγματα που εσείς τα βλέπετε μικρά και δεν ξέρετε ότι εμείς κάνουμε πλάκα με όλα αυτά στο σπίτι. Και η Ασημίνα που θα το ακούσει ξέρει ποια είμαι, μπορεί κι εκείνη να έρθει να στο πει αυτό».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα η Σπυριδούλα: