Δεν παιάνισε το «Μακεδονία ξακουστή» στη μαθητική παρέλαση!

Δεν ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή» στη μαθητική παρέλαση!
INTIME

Το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή» δεν ακούστηκε τελικά στη μαθητική παρέλαση για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/03) στο Σύνταγμα.

Το γεγονός ότι δεν ακούστηκε το «Μακεδονία ξακουστή» από τις μπάντες ή την φιλαρμονική επεσήμαναν οι δημοσιογράφοι μετά το τέλος της παρέλασης στον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών που το γνωστό εμβατήριο δεν παιάνισε σε παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Γαβρόγλου… πέταξε το μπαλάκι της ευθύνης από πάνω του και αναφέρθηκε στις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο. «Νομίζω πως η ευθύνη της σημερινής παρέλασης είναι στην Περιφέρεια και στον Δήμο. Με δικές τους διαδικασίες αποφάσισαν τι θα παίξουν», τόνισε ο υπουργός Παιδείας.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Το… σιωπητήριο και στους ΟΥκάδες

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες προκλήθηκε σάλος από το έγγραφο προς τους ΟΥΚάδες, καθώς απαγορεύτηκαν από το Λιμενικό τα συνθήματα σε όσους συμμετάσχουν στην στρατιωτική παρέλαση, ενώ διαφορετικά, θα υπάρξουν συνέπειες.

Δείτε επίσης: