Επεισοδιακή η δίκη του Μάριου Παπαγεωργίου: «Κρεμάλα θέλεις»

Επεισοδιακή η δίκη του Μάριου Παπαγεωργίου

Ένταση επικράτησε στη δικη για την απαγωγή και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2002. Το πτώμα του ατυχουνεουδεν βρέθηκε ποτέ.

Όταν σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία, οι συγγενείς του θύματος ξέσπασαν σε βάρος του βασικού κατηγορουμένου, ο οποίος υποστήριξε για άλλη μια φορά ότι είναι αθώος.

«Η μητέρα του Μάριου ήρθε σε εμένα για να τη βοηθήσω. Δεν πήγα εγώ σε εκείνη. Δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση. Με όλα αυτά που λέει ο συκοφάντης δικηγόρος κινδυνεύει η ζωή μου στη φυλακή,» είπε ο κατηγορούμενος που έχει καταδικαστεί πρωτοδικα σε ισόβια για να δεχθεί λεκτική επίθεση από τη μητέρα, αλλά και από τους συγγενείς του Μάριου Παπαγεωργίου που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.

«Κρεμάλα θέλεις»

«Στον τάφο να βρεις τα παιδιά σου δολοφόνε. Είσαι δολοφόνος και ψεύτης, κρεμάλα θέλεις. Πες πού έχεις το παιδί. Μίλησε επιτέλους. Πού το έχεις θάψει. Θανατική ποινή να σου επιβληθεί. Οι Μανιάτες φορούν παντελόνια και λένε την αλήθεια. Τι Μανιάτης είσαι εσύ;», φώναζαν οι συγγενείς και χρειάστηκε η παρέμβαση των αστυνομικών για να τους καθησυχάσουν.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 26 Ιουνίου.