Ζούλας: «Το debate ματαιώνεται με ευθύνη του κυβερνώντος κόμματος»

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στο Χαϊδάρι (pics)

Στο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει τις ευθύνες για τη ματαίωση του debate των πολιτικών αρχηγών ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζούλας.

«Όλα τα άλλα είναι μάλλον προφάσεις εν αμαρτίαις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο κ. Ζούλας για το debate:

«Το debate ματαιώνεται με προφανή ευθύνη του κυβερνώντος κόμματος, διότι όπως ξέρετε, όλα τα κόμματα είχαν συμφωνήσει να γίνει την 1η Ιουλίου. Πριν από λίγες ημέρες, η Νέα Δημοκρατία ενημερώθηκε ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορούσε την 1η Ιουλίου και έτσι πρότεινε δύο διαφορετικές εναλλακτικές ημερομηνίες, την προσεχή Πέμπτη και την προσεχή Παρασκευή.

Εκεί δεν υπήρξε συμφωνία των άλλων κομμάτων και σήμερα ξαφνικά ο κ. Τσίπρας υπαναχώρησε και είπε ότι μπορεί τελικά να γίνει το debate την 1η Ιουλίου στις 22:00 το βράδυ. Η Νέα Δημοκρατία συμφώνησε, αλλά δεν κατέστη εφικτό τα άλλα κόμματα να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και έτσι ουσιαστικά το debate ματαιώνεται. Όλα τα άλλα που ακούστηκαν και από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ είναι μάλλον προφάσεις εν αμαρτίαις».