Η εμμονή του πρίγκιπα Χάρι που ανέχεται η Μέγκαν Μάρκλ

Επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο

Στο ντοκιμαντέρ με αφορμή τα 70στα γενέθλια του Καρόλου, στα οποία γιορτάζονται εδώ και έξι μήνες και η πραγματική τους ημερομηνία είναι στις 14 Νοεμβρίου 2018, μάθαμε πως ο 34χρονος Χάρι έχει διάφορες εμμονές και κολλήματα.

Τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας επιχειρεί να βγάλει στη φόρα το ντοκιμαντέρ «Prince, Son and Heir: Charles at 70″ που προβλήθηκε ήδη.

Όπως γίνεται γνωστό, ο μικρός γιος του Καρόλου έχει εμμονή με τα κλειστά φώτα το βράδυ, κάτι που η Meghan αναγκάστηκε να χωνέψει.

«Η σύζυγός μου ρωτάει πάντα ‘Γιατί είναι τα φώτα σβηστά; Είναι σκοτάδι’. Και εγώ απαντώ, ‘Χρειαζόμαστε μόνο ένα φως, δεν χρειαζόμαστε έξι’. Και σιγά σιγά γίνεται συνήθεια», εξήγησε στην κάμερα ο Harry, ο οποίος μετρά 2 χρόνια σχέσης με τη Meghan.

Η συνήθεια – εμμονή του Harry, αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, κάτι που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του, ο οποίος όπως θυμάσαι ήπιε το καλοκαίρι, στην επίσκεψή του στην Αθήνα, τον κρύο καφέ χωρίς καλαμάκι, επειδή ήταν από πλαστικό.