Η εμπλοκή της ΕΡΤ στην υπόθεση της ταινιοθήκης του MEGA προκαλεί αντιδράσεις

Η εμπλοκή της ΕΡΤ στην υπόθεση της ταινιοθήκης του MEGA προκαλεί αντιδράσεις

Σε σκληρό πόκερ αναμένεται να μετατραπεί η «μάχη» για την ταινιοθήκη του Mega.

Άπαντες περιμένουν την ημερομηνία του πλειστηριασμού των περιουσιακών στοιχείων του καναλιού που εδώ και τέσσερις μήνες εκπέμπει μόνο μέσω διαδικτύου. Φυσικά η ταινιοθήκη αναμένεται να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σχεδόν άπαντες που έχουν τηλεοπτική άδεια θα μπουν στο παιχνίδι της διεκδίκησής της. Τελευταία μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα μπήκε στο παιχνίδι και η ΕΡΤ.

Η πλευρά της Δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει διαψεύσει μέχρι στιγμής οποιαδήποτε εμπλοκή της. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν στη… γωνία την κρατική τηλεόραση.

Και αυτό διότι τα οικονομικά ανοίγματα που έχει κάνει η δημόσια τηλεόραση, με κορυφαίο την απόκτηση των δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα διαφημιστικά οφέλη, είναι μεγάλα και αναμένονται να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα με την εμπολοκή στην υπόθεση MEGA.

Το τηλεοπτικό παιχνίδι ανάβει και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές το επόμενο χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τον Μάιο θα έχουν προκηρυχθεί κατά πάσα πιθανότητα και οι θεματικές άδειες που θα είναι κι αυτές Εθνικής εμβέλειας.