Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει γυμνή για καλό σκοπό (pic)

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει γυμνή για καλό σκοπό (pic) - Politik.gr

Το μοντέλο Ιωάννα Τούνη προκάλεσε πανικό στο Instagram όταν φωτογραφήθηκε γυμνή, για την Παγκόσμια Ημέρα του AIDS και έδωσε με τη σειρά της το δικό της μήνυμα.

H ανάλυση και η πρόταση για το αγγλικό ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουν. – Άρσεναλ (05/12) ΕΔΩ

Είναι πλέον σύνηθες στην Ελλάδα να βλέπουμε φωτογραφικές δουλειές, με διάσημους Έλληνες να φωτογραφίζονται γυμνοί για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και η 25χρονη Ιωάννα Τούνη το μοιράστηκε μέσω Instagram.

Σε παρόμοια πράξη όπως λοιπόν, αναφέρθηκε, προχώρησε και η «βασίλισσα» του ελληνικού Instagram, η οποία αναγράφοντας στην περιγραφή «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids, εσύ εξετάστηκες;» και ποζάροντας γυμνή, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια:

View this post on Instagram

✖️G I V E A W A Y ✖️ Κορίτσιααααα μου! Συνέχεια μου ζητάτε διαγωνισμό με την Bubblegun… και η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να σας κάνω! 😇 3 ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ λοιπόν θα κερδίσουν το outfit της φωτογραφίας (που προσωπικά έχω λατρέψει, γιατί φοριέται από το πρωί ως το βράδυ με το κατάλληλο styling & κάνει και σούπερ-ντούπερ στρώσιμο!) —————————————————————————— Για να μπεις στον διαγωνισμό, απλά #follow @bubblegun_world & κάνε #tag όσες φίλες θέλεις 🤞🏽 Το #giveaway λήγει Δευτέρα 10/12 Good luck #bubblegungirls 💓💓💓

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) on

Δείτε επίσης: Οι αποκαλύψεις της Αλεξανδράκη για Μπέλλα – Μηλιώνη! (vd)