Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το My Style Rocks

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το My Style Rocks
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η φετινή οικοδέσποινα του δεύτερου κύκλου του show μόδας, λίγες ώρες μετά τον τελικό του όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τόσο την παραγωγή του Acun Ilicali και τους συνεργάτες της, όσο και το τηλεοπτικό κοινό που χωρίς αυτό όπως έγραψε δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο.

«Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

https://www.instagram.com/p/BtYo2vhBnpB/