Η Μέγκαν Μαρκλ γράφει ιστορία – Θα είναι υποψήφια για βραβείο Teen Choice

Η Μέγκαν Μαρκλ γράφει ιστορία - Θα είναι υποψήφια για βραβείο

Η Μέγκαν Μαρκλ, η δημοφιλής Αμερικανίδα και προσφάτως νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το γάμο της, φαίνεται ότι ετοιμάζεται για να κατακτήσει βραβείο καθώς θα είναι υποψήφια στα βραβεία Teen Choice.

Πρόκειται για τα γνωστά βραβεία που διεξάγονται στις ΗΠΑ και αφορούν την επιλογή των νέων εφήβων μεταξύ 14-19 ετών, οι οποίοι ψηφίζουν ελεύθερα το άτομο που επιθυμούν να κατακτήσει το βραβείο ανάλογα με τα επιτεύγματά του σε διάφορους χώρους όπως στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης, της μόδας και άλλων.

Ο διαγωνισμός, διοργανώνεται σε ετήσια βάση από το 1999 και προβάλλεται μέσου γνωστού αμερικανικού καλωδιακού καναλιού Fox.

Η Μέγκαν Μαρκλ θα διαγωνιστεί στην κατηγορία Σύμβολο του Στυλ (Choice Style Icon) δίπλα σε «βαριά» ονόματα μεταξύ των οποίων οι Μπλέικ Λάιβλι, Χάρι Στάιλς, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Ζεντάγια και Μίγκος.

Σε περίπτωση που κερδίσει θα γίνει το μοναδικό μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που κερδίζει σε αυτόν τον διαγωνιστικό θεσμό. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου 2018.