Η νέα εξέλιξη στο θέμα του χωρισμού Οικονομόπουλου-Αραβανή

Οικονομόπουλος - Αραβανή λάμπουν από ευτυχία (pic)

Τις φήμες που θέλουν την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλου να έχουν χωρίσει σχολίασε η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Νερό στο μύλο της φημολογίας σχετικά με το μέλλον του ζευγαριού έριξε το “παρών” που έδωσε η Ευαγγελία Αραβανή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευαγγελία όντως έφυγε από το σπίτι του Νίκου και μένει ακόμη στο πατρικό της, αλλά η κρίση ανάμεσά τους φαίνεται πως ξεπερνιέται και το ζευγάρι πάει προς επανασύνδεση.

«Κυκλοφόρησε ευρέως την προηγούμενη εβδομάδα πως ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή χώρισαν. Το είπαμε και εμείς στην εκπομπή. Και είδατε το βιντεάκι με την Ευαγγελία Αραβανή στο κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Οικονομόπουλος και λέτε έπεσαν όλοι έξω. Δεν έχουμε πέσει έξω. Θα σας πούμε όλο το παρασκήνιο από πρόσωπο που είναι πολύ κοντά στην Ευαγγελία.

Όντως το ζευγάρι είχε χωρίσει. Υπήρξε μία κρίση και εκείνη πήρε τα πράγματά της. Ακόμη μένει στο πατρικό της. Δεν σημαίνει αυτή η εμφάνιση πώς ήρθε η επανασύνδεση, ωστόσο πάμε σε αυτήν την κατεύθυνση. Δικός της άνθρωπος, πολύ δικός της, τόσο που δεν το φαντάζεστε μας λέει ότι χωρίσανε», είπε.

Διαβάστε σχετικά:  Χωρίζουν αφού δεν παντρεύονται Αραβανή – Οικονομόπουλος;