Η ξανθιά κούκλα του Survivor που κατεβαίνει στην πολιτική! (pic)

Η ξανθιά κούκλα του Survivor που κατεβαίνει στην πολιτική! (pic)

Η Σάρα Εσκενάζυ μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο βραβείο στο Survivor, όμως ήταν από τις γυναίκες που «προχώρησε» αρκετά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει με… γεωμετρική πρόοδο το φαν κλαμπ της και να έχει έναν από τους πιο «ζηλευτούς» λογαριασμούς στο instagram.

Η όμορφη ξανθιά 2 χρόνια μετά την περιπέτεια του Άγιου Δομίνικου αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα, ελαφρώς «διαφορετική», καθώς πριν από λίγη ώρα επιβεβαίωσε- μέσω ενός ποσταρίσματος στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media- τις φήμες που την ήθελαν να θέτει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…

Θέλω να σας ανακοινώσω ότι αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου, στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζί του στον ανεξάρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε.

Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι της υποψηφιότητάς μου.

Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!!

Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλά και για την βοήθειά σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!!»

Δείτε και το σχετικό ποστ:

View this post on Instagram

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο… Θέλω να σας ανακοινώσω οτι αποφασισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στην ζωή μου,στις δημοτικές εκλογές ως δημοτικός σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου @karamerosg και να είμαι υποψήφια μαζι του στον ανεξαρτητο συνδυασμό @enomenomaroussi όπου συναντιούνται νέοι άνθρωποι που θέλουν μια αλλαγή στην πόλη που ζούμε ή εργαζόμαστε. Ο Γιώργος Καραμέρος, παρότι και ο ίδιος νέος, έχει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και όραμα για το Μαρούσι. Με ενδιαφέρει να προσφέρω στον τομέα του πολιτισμού και της συμμετοχής των νέων ανθρώπων σε μια σειρά δράσεων και αυτοί είναι και οι βασικοί  λόγοι της υποψηφιότητάς μου. Εύχομαι και ελπίζω να φανώ αξία της επιλογής του, αλλά και όλων όσων επιλέξουν να με στηρίξουν!! Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη σας αλλα και για την βοηθεια σας στο να πάρω την απόφαση αυτή!! #eskenazisara #newstart #newday #marousi #enomenomaroussi #letsdothis

A post shared by Sara Eskenazi (@eskenazisara) on