Θέλει να γυρίσει στη Λας Πάλμας ο Αραούχο λένε οι Ισπανοί!

Στο δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της «AS» αναφέρεται ότι ο Αργεντινός επιθετικός σκέφτεται την αποχώρησή του τον Ιανουάριο και επικαλείται ως λόγους το γεγονός ότι τον έχει επηρεάσει πως ζει μακριά από την κόρη του.

Μάλιστα, με αφορμή ότι ο Αραούχο είχε στο παρελθόν υποπέσει σε κάποια πειθαρχικά παραπτώματα, η ισπανική εφημερίδα τον εμφανίζει διατεθειμένο να υπογράψει ένα σχετικό συμφωνητικό με πολύ αυστηρούς όρους.

«Ο Αργεντινός επιθετικός Σέρχιο Αραούχο θα μπορούσε να είναι μια από τις σημαντικές κινήσεις της Λας Πάλμας την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας και το προηγούμενο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, έχει τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του να μένουν στα Κανάρια Νησιά και παρότι τα πηγαίνει πολύ καλά στον ελληνικό σύλλογο, όπου είναι βασικότατος και πολύ αγαπητός στους φιλάθλους του, η πρόθεση του είναι να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα τον χειμώνα», αναφέρει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Και σε άλλο σημείο τονίζει: «Πέρα από τις προθέσεις του, υπάρχουν πάντα τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που είχε στο παρελθόν και για να επιστρέψει, ο πρώην άσος της Μπόκα Τζούνιορς είναι διατεθειμένος να υπογράψει ρήτρα με την οποία θα υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι απείθαρχο, με πολύ δυνατές οικονομικές κυρώσεις αν την παραβιάσει, εφόσον τελικά επιστρέψει».