Καφέ της Χαράς: Η πολυαγαπημένη ηθοποιός που μένει εκτός σειράς!

Σάρωσε σε τηλεθέαση η επιστροφή του

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει και… επίσημα στους τηλεοπτικούς δέκτες των Ελλήνων εντός του 2019, σύμφωνα και με τον Χάρη Ρώμα.

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής,, έγινε γνωστό πως αρκετοί από τους ηθοποιούς του τότε θα απουσιάσουν από τη νέα εποχή της σειράς.

Μεταξύ αυτών και η τηλεοπτική Ματούλα – κατά κόσμον Χαρά Σμύρου- η οποία πλέον ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγο και τα παιδιά της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην περίπτωση της τηλεοπτικής Γωγώς, κόρης των Πουλόπουλων.

Έχει παντρευτεί και ζει τη ζωή της!

Η Ελένη Λιάσκα μιλώντας στον Τύπο για τη νέα της καθημερινότητα, αποκαλύπτοντας πως η ζωή της πλέον είναι στη Ρωσία, στον τόπο καταγωγής του συζύγου της, Σεργκέι!

«Ζω πλέον μόνιμα στη Μόσχα, στη Ρωσία, τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Είμαι παντρεμένη εδώ. Ο άντρας μου είναι Ρώσος και ονομάζεται Σεργκέι. Γνωριστήκαμε στη Ρόδο και είναι ο έρωτας της ζωής μου. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια.

Είμαι συναισθηματική και ρομαντική και πάντα έλεγα ότι, αν βρω την πραγματική αγάπη, όλα τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Ταλαιπωρήθηκα πολύ με τη γλώσσα. Εγώ μιλάω άπταιστα, αγγλικά και ιταλικά, τα ρώσικα με δυσκόλεψαν, δεν είναι εύκολη γλώσσα. Και το κρύο! Παναγία μου! Βίωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου το -30. Προς το παρόν κάνω κάποιες παραστάσεις στο θέατρο, αλλά στα αγγλικά για την ώρα.

Ο άντρας μου είναι μαθηματικός και εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογιστών. Περνάμε ωραία στη Μόσχα, αλλά μας αρέσει πολύ η Ελλάδα. Είναι μέσα στα πλάνα μας να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στο μέλλον», παραδέχεται, ωστόσο δύσκολα αυτό θα συμβεί στοάμεσο μέλλον προκειμένου να τη δούμε να πρωταγωνιστεί στο πολυαναμένομενο sequel του «Καφέ της Χαράς».