Κλειστά τα σχολεία και την Πέμπτη στην Ανατολική Αττική

Κλειστά τα σχολεία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου

Για τρίτη συνεχή ημέρα κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε διάφορες περιοχές στην Ανατολική Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια:

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον δήμο Μαραθώνα. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Στον δήμο Ωρωπού:

– Αυλώνας: Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

– Αφίδνες: Όλα τα σχολεία, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά. Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Αντωνόπουλου- Εκπαιδευτική Αναγέννηση», μετά από τη βεβαίωση του ιδιοκτήτη που κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του δήμου, θα λειτουργήσουν κανονικά.

– Κάλαμος και Άγιοι Απόστολοι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, δεν θα λειτουργήσουν.

– Καπανδρίτι και Πολυδένδρι: Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και οι παιδικοί σταθμοί, δεν θα λειτουργήσουν.

– Μαλακάσα: Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Ο παιδικός σταθμός στο Μήλεσι θα λειτουργήσει κανονικά, στις 9.00 π.μ.

– Μαρκόπουλο: Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Το ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου θα λειτουργήσει κανονικά.

– Νέα Παλάτια και Σκάλα Ωρωπού: Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας Ωρωπού και Νέων Παλατίων θα παραμείνει κλειστό, λόγω κτηριακού τεχνικού προβλήματος.

Δείτε επίσης: Προάγγελος αποχώρησης το video με το νέο λογότυπο των ΑΝΕΛ! (vd)