Οι εκπομπές και οι σειρές του OPEN TV

Οι εκπομπές και οι σειρές του OPEN TV

Στην ψυχαγωγία του Open μεγάλα shows, εξαιρετικά πετυχημένα στο εξωτερικό, όπως το «La Banda», το «Project Runway» και το «X-Factor», προγραμματίζονται προς μετάδοση.

Πετυχημένες ξένες σειρές, όπως το «ΝCIS» και το «Criminal Minds», που προβάλλονται για πάνω από μία δεκαετία στην Αμερική, έχουν ήδη τη θέση τους στο κανάλι μαζί με ξένες ταινίες πρώτης προβολής.

Στη μυθοπλασία έρχονται τέσσερις νέες σειρές, το «Για πάντα παιδιά», η καθημερινή σειρά «Ο πρίγκιπας της φωτιάς», η «Ελεύθερη σχέση», ενώ οι αυτοτελείς πραγματικές ιστορίες στο «Ου φονεύσεις», με την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου και ένα καστ από τους καλύτερους έλληνες ηθοποιούς, ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη τα πιο απεχθή εγκλήματα.

Ακόμη, καθημερινά θα μεταδίδονται οι εκπομπές «Ευτυχείτε!» (9:45 – 12:45), «Top Story» (12.45 – 14.00) με τον Πέτρο Κουσουλό, «Για την παρέα…» (15:00 – 17:45), το τηλεπαιχνίδι «Ποιος ρωτάει;» (18:00 – 19:00) με την Κατερίνα Ζαρίφη και το παιχνίδι μαγειρικής «Κουζίνα για… δύο» (20.00 – 21.00). Τα Σαββατοκύριακα θα μεταδίδεται η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα!» (9:45 – 12:50) με τη Σίσσυ Χρηστίδου.