Ο μυστικός γάμος της Έλενας Ράπτη (pics)

Ο μυστικός γάμος της Έλενας Ράπτη (pics)
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Έλενα Ράπτη, ο μυστικός γάμος της οποίας αποκαλύφθηκε μόλις την Κυριακή (18/8).

Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με σχετική ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Instagram. Η Έλενα Ράπτη, πάντως, απέφυγε να αποκαλύψει το όνομα του «εκλεκτού» της καρδιάς της.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφός μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε σχετικά, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με τρεις φωτογραφίες.

Στην πρώτη τη βλέπουμε να περπατά χεράκι – χεράκι με το γαμπρό, ενώ στις άλλες δύο βλέπουμε προσκλητήρια, κουφέτα και την εικόνα της Παναγιάς που περιείχαν τα δωράκια προς τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη 🙏❤️ @celiakritharioti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Rapti🙏🏼 (@rapti_elena_official) στις