Ο Νίκος Μουτσινάς βάφει τα μαλλιά της Ζέτας Μακρυπούλια (vd)

Ο Νίκος Μουτσινάς βάφει τα μαλλιά της Ζέτας Μακρυπούλια (vd)

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αποδείξει πόσο καλή φίλη είναι με τον Νίκο Μουτσινά, αφού έχουν συνεργαστεί πολλές φορές ενώ μοιράζονται πολλές εμπειρίες.

Πιο πρόσφατη αυτή που η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram.

Σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό δείχνει την ίδια να κάθεται και να της βάφει τα μαλλιά ο Νίκος Μουτσινάς.

Όπως επισημαίνει, πρόκειται για «μια πολύ ωραία άσκηση εμπιστοσύνης» μεταξύ φίλων.

Το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτηση επισημαίνει ότι : «Το καλοκαιράκι λοιπόν που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε κομμωτηριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας ετοιμάσει ένα τσαντάκι με τη βαφή σας. Ζητήστε του να σας δώσει οδηγίες και δοσολογίες!Έπειτα κοιτάξτε το φίλο σας στα μάτια και πείτε του:

«Θέλω να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί, σε εμπιστεύομαι τόσο που είμαι έτοιμη να αφήσω τα μαλλάκια μου στα χέρια σου!» Αφεθείτε, διασκεδάστε το και τι μπορεί να πάει στραβά???»

View this post on Instagram

Κορίτσια έχω να σας προτείνω μια πολύ ωραία άσκηση εμπιστοσύνης! Θα σας δέσει ακόμα περισσότερο με τους φίλους σας και θα έχετε πάντα βαμμένη ρίζα! Το καλοκαιράκι λοιπόν που δεν έχουμε τη δυνατότητα να πάμε κομμωτηριο, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας ετοιμάσει ένα τσαντάκι με τη βαφή σας. Ζητήστε του να σας δώσει οδηγίες και δοσολογίες!Έπειτα κοιτάξτε το φίλο σας στα μάτια και πείτε του: «Θέλω να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί, σε εμπιστεύομαι τόσο που είμαι έτοιμη να αφήσω τα μαλλάκια μου στα χέρια σου!» Αφεθείτε, διασκεδάστε το και τι μπορεί να πάει στραβά??? Καλοκαίρι είναι! Όλα περνούν!🙏 ————————————————— Σ´ευχαριστω @nikosmoutsinas ❤️ ————————————————— #friends #mysummer #trust #happymoments #summer2018 @gdaskalos @matinanikolaou @stefanos.vasilakis @yianniskapeleris

A post shared by @ zeta_makripoulia_official on

Πάντως οι δύο φίλοι φαίνεται πως βρίσκονται σε διακοπές και περνάνε πολύ καλά σε κάποιο ελληνικό νησί.