Παπακώστα: Συνεργάστηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την αποκατάσταση των αδικιών

Παπακώστα: Συνεργάστηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την αποκατάσταση των αδικιών
INTIME

«Η συνεργασία μου, ως προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής, με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, της οποίας είμαι υποψήφια βουλευτής στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, συντελέστηκε για την αποκατάσταση των αδικιών, για την ανάταξη της μεσαίας τάξης, η οποία σήκωσε το βάρος των Μνημονίων και τη σταθερότητα του κοινωνικού κράτους, το οποίο είχε υποχωρήσει δραματικά», δήλωσε στην «Αυγή» υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπακώστα.

Και πρόσθεσε: «αυτό το μοντέλο πρότασης και διακυβέρνησης αντιπαρατίθεται με τη διάθεση και τον προγραμματικό λόγο του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε συγκεκριμένο οδικό χάρτη, ώστε να παραδώσει το κοινωνικό κράτος σε ιδιωτικά συμφέροντα εις βάρος των πολιτών».

Όπως υπογράμμισε η κ. Παπακώστα: «Προέρχομαι από τη λαϊκή Δεξιά. Στόχος μου, ωστόσο, από τη μέρα της ίδρυσης της Νέας Ελληνικής Ορμής είναι να εκφράσω το κοινωνικό και φιλελεύθερο κέντρο και τη μεσαία τάξη… Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ με τη σύσταση της Προοδευτικής Συμμαχίας στοχεύει στο χτίσιμο ενός ισχυρού αναχώματος απέναντι στη ακραία νεοφιλελεύθερη λογική, στην οποία αντέδρασα και η οποία δεν υπηρετεί τον άνθρωπο».