«Προτιμάμε να μιλάμε για λύσεις και όχι για προβλήματα»

«Προτιμάμε να μιλάμε για λύσεις και όχι για προβλήματα»

Συνάντηση με φίλους και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας θα έχει τη Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης Νίκος Καραγιαννακίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει εκδήλωση στο roof garden του Porto Palace την ερχόμενη Δευτέρα στις 8.30 το βράδυ.

Όπως μας είπε συνεργάτης του, οι προεκλογικές του δράσεις δεν θα διαφέρουν απ΄ όσα κάνει εδώ και  καιρό ως ενεργός πολίτης. «Το μόνο που αλλάζει είναι η ιδιότητα του. Παλιότερα αναδείκνυε θέματα ως πολίτης τώρα ως υποψήφιος πολιτικός. Αυτά που έθετε λοιπόν ως πολίτης, αυτά θέλει να θέσει και στην πορεία για την πολιτική αλλαγή της χώρας ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ».

Οι παρεμβάσεις του κ. Καραγιαννακίδη, είτε με άρθρα, είτε με βιντεάκια έχουν γράψει αρκετά χιλιόμετρα στα social media «τα πέτρινα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ» όπως μας είπε χαρακτηριστικά και αυτό θα συνεχιστεί με προτάσεις και λύσεις. «Άλλωστε ο κ Καραγιαννακίδης είκοσι χρόνια τώρα είτε ως μάχιμος δικηγόρος είτε ως νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Δανειοληπτών Β. Ελλάδος λύσεις έβρισκε και λύσεις παρουσίαζε…» (φωτο του Νίκου Καραγιαννακίδη με συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο)