Πυρά Νοτοπούλου εναντίον Ζέρβα

Πυρά Νοτοπούλου εναντίον Ζέρβα
INTIME

Πυρά εναντίον του νεοεκλεγέντα δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα εξαπέλυσε η επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και υποψήφια βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του Κωνσταντίνου Ζέρβα να επιλέξει για τη θέση για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης τον Μίμη Φωτόπουλο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση «Η επιλογή του κυρίου Φωτόπουλου για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον νέο Δήμαρχο, είναι επιλογή από τα πολύ παλιά υλικά της πόλης.

Προτού καν αναλάβει η νέα διοίκηση σπεύδει να εξοφλήσει τα γραμμάτια στη Νέα Δημοκρατία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η επιλογή του κυρίου Φωτόπουλου για την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον νέο Δήμαρχο, είναι επιλογή από τα πολύ παλιά υλικά της πόλης.

Προτού καν αναλάβει η νέα διοίκηση σπεύδει να εξοφλήσει τα γραμμάτια στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν έχει καμία σχέση η πολιτεία του κ. Φωτόπουλου με το «φιλελεύθερο και ακομμάτιστο» προεκλογικό προφίλ του κ. Ζέρβα ή με τις προσδοκίες των πολιτών για συνέχεια της προοδευτικής πορείας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, δεν έχει καμία σχέση με την καινοτομία, την ανακύκλωση, την εξυπηρέτηση των πολιτών, την ψηφιακή πόλη…

Ο κύριος Φωτόπουλος δεν υπήρξε καλός Δήμαρχος.

Επί των ημερών του το χρέος του Δήμου Δέλτα στην ΕΥΑΘ έφτασε τα 12 εκατομμύρια.

Η αδιαφορία της διοίκησης του για τους Ρομά είναι γνωστή, ενώ από την πρώτη στιγμή που κλήθηκαν οι Δήμοι να συμβάλλουν στη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, ο κ. Φωτόπουλος και η Διοίκησή του αρνήθηκαν την υποδοχή και την φιλοξενία των προσφύγων, στον αντίποδα της φιλοξενίας που επέδειξαν οι Θεσσαλονικείς εθελοντικά με περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης αλλά και ο Δήμος Θεσσαλονίκης που ανέλαβε το έργο της υποστήριξης των προσφύγων με δομές.

Ο ορισμός του προσώπου του κ. Φωτόπουλου στη νευραλγική αυτή θέση προσδίδει αρνητικό πρόσημο για το μέλλον της πόλης μας.

Επιστροφή στο παρελθόν κ. Ζέρβα;

Η παράταξη μας «Θεσσαλονίκη Μαζί» και εγώ προσωπικά θα πιέζουμε στην κατεύθυνση της προόδου».