Σε καλό κλίμα η συνάντηση Πατούλη – Δούρου: «Θα συνεργαστούμε»

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Πατούλη - Δούρου: «Θα συνεργαστούμε»
INTIME

Την πρώτη ενημερωτική συνάντησή τους είχαν την Τετάρτη η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Μετά το πέρα της, η κ. Δούρου υπογράμμισε ότι «η απλή αναλογική, ως μία δημοκρατική τομή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απαιτεί συνεννόηση, συνθέσεις, συνεργασία. Καλωσορίσαμε σήμερα τον κ. Πατούλη και τους συνεργάτες του σε μία πρώτη εθιμοτυπική, εν αρχή, συνάντηση, προκειμένου, όπως είπα και το βράδυ των εκλογών, να μη χρειαστεί για τα τεράστια προβλήματα των συμπολιτών μας εδώ στην Περιφέρεια Αττικής να περιμένουμε την ημερολογιακή αλλαγή.

Η Δύναμη Ζωής που έχω την τιμή να προΐσταμαι είναι μία περιφερειακή παράταξη που δεν περίμενε τις νομοθετικές αλλαγές και την απλή αναλογική. Έχει δώσει διαπιστευτήρια σύνθεσης, συνεννόησης και συνεργασίας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, ξεκινάμε για το επόμενο χρονικό διάστημα μία συνεργασία που αντίπαλο θα έχει τα προβλήματα των συμπολιτών μας».

Το «ευχαριστώ» του Πατούλη

Από την πλευρά του, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τη Ρένα Δούρου «για την πάρα πολύ φιλόξενη διάθεση η οποία υπάρχει, και η οποία θα συνεχιστεί για το καλό της Αττικής και για τους πολίτες μας. Και θεωρούμε ότι αυτό μας δίνει μία δύναμη να συνεχίσουμε για να λύσουμε τα προβλήματα της Αττικής. Και ό,τι άλλο ακριβώς έχει ξεκινήσει με ορθολογικό τρόπο, θα συνεχιστεί. Και ό,τι άλλο πρέπει να γίνει, προφανώς μέσα από τη σύνθεση, θα θελήσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Νομίζω ότι η Αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει λύσεις και θα δώσει λύσεις. Και πάνω από όλα αυτό που προέχει είναι το συμφέρον των πολιτών και προφανώς η ανάπτυξη της χώρας και της Αττικής μας. Συνεχίζουμε» είπε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής.