Στην αντεπίθεση ο Ιβάν Σαββίδης για το δημοσίευμα των NYT

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει… τσαλιμάκια ακούγοντας ποντιακά (vd)
INTIME

Στην αντεπίθεση περνά ο όμιλος του Ιβάν Σαββίδη «Dimera Group» με αφορμή το δημοσίευμα των New York Times περί εμπλοκής του επιχειρηματία σε προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας.

Πιο συγκεκριμένα, «ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times» υποστηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του το «DIMERA Group», με αφορμή δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας περί εμπλοκής του επιχειρηματία σε προσπάθεια υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών για λογαριασμό της Ρωσίας.

Η ανακοίνωση

«Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδεται κάθε σχέση ή εμπλοκή του επιχειρηματία με όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

«Σε αυτό το πλαίσιο, οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου, καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας» δηλώνει ο όμιλος Dimera.

Υπογραμμίζει ακόμα ότι ο κ. Σαββίδης «παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».