Συναδινός: “Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός”

Παραιτήθηκε με αιχμές ο Ελ. Συναδινός από την ΧΑ
ΙΝΤΙΜΕ

«Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός, έβαλε την υπογραφή του για την προδοσία της Μακεδονίας» δήλωσε νέτα σκέτα ο πρώην Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός στον FLASH 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» με τον Γιάννη Στρίκο και το Σταύρο Οραήλογλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι συμπορεύεται με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτης. «Με τον Φαήλο σχεδιάζουμε το μέλλον. Η πόλωση στις εκλογές είναι μεγάλη. Τα τεράστια τα έξοδα που απαιτούνται τεράστια συγκριτικά με τα αποτελέσματα οπότε αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη δραστηριότητα μας και να οργανωθούμε από φθινόπωρο και μετά» είπε χαρακτηριστικά.

Στα όσα ακούστηκαν για συνεργασία με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι είχε θέσει δύο προϋποθέσεις. «Να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης γιατί είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του με τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο εκλεγείς αρχηγός του ΛΑΟΣ να μην είναι ο Κωστής Αϊβαλιώτης.

Κληθείς να σχολιάσει ότι ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος δεν κατεβαίνει στις εκλογές είπε «Εδώ και ένα χρόνο γίνονται συνομιλίες, δυστυχώς δεν απέδωσαν. Ο πατριωτικός χώρος έχει πολλές παθογένειες. Έχουν εισέλθει άτομα που δε θέλουν ενωμένο το χώρο γιατί φοβούνται. Ο πατριωτικός χώρος έχει μάθει να λέει αλήθειες και στα θέματα της Μακεδονίας και του Αιγαίου και της οικονομίας και κάποιοι φοβούνται» και πρόσθεσε  «Ένα κομμάτι του πατριωτικού χώρου εξαγοράστηκε. Το είδαμε και τις εξαγγελίες του Καμμένου».

Ο πρώην Ευρωβουλευτής εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος. Ό,τι ζήτησε η ΕΕ για τα συμφέροντα της Γερμανίας το πήρε και με το παραπάνω. Οι ξένοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους».