Συνεχίζει το πρόγραμμα δράσεών του ο Σ. Σιμόπουλος με επίσκεψη στη Λαχαναγορά

Στο ΑΧΕΠΑ ο Στράτος Σιμόπουλος

Συνεχίζονται οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του πρώην γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου σε όλη την Θεσσαλονίκη, καθώς παρουσιάζει τις προτάσεις του για τα μείζονα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, αλλά και τους κεντρικούς άξονες πολιτικής της ΝΔ, τους οποίους θα εφαρμόσει σε περίπτωση νίκης του κόμματος του κ. Μητσοτάκη, στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό χθες συναντήθηκε και συζήτησε με φίλους του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τον αθλητισμό και τις σχετικές υποδομές της Θεσσαλονίκης.

Η σημασία της επίσκεψης στη Λαχαναγορά

Το πρωί της Τρίτης ο κ. Σιμόπουλος επισκέφτηκε την Λαχαναγορά και μίλησε με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Εμπόρων και τους καταστηματάρχες. Κύριο θέμα συζήτησης η έλλειψη υποδομών, η στήριξη του τζίρου από Βουλγάρους εμπόρους, αλλά και το πρόβλημα με τις ενδοομιλικές συναλλαγές. Με την Λαχαναγορά τον συνδέουν ιδιαίτεροι δεσμοί, καθώς σε αυτήν διατηρούσε μαγαζί ο πατέρας του κ. Σιμόπουλου και οι θείοι του, στο οποίο και δούλευε στα πρώτα εφηβικά και τα πανεπιστημιακά του χρόνια.

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα στις 19:00 σε κατάστημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο κ. Σιμόπουλος θα παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις της ΝΔ για το Δημόσιο τομέα.