ΣΥΡΙΖΑ: «Εργαζόμενοι γυρίστε την πλάτη στην απαξίωση»

Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές

Θέση για όλα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη ΓΣΕΕ πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε αποδίδοντας ευθύνες τόσο σε ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ όσο και στο ΠΑΜΕ.

Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφέρει: «Το συνέδριο της ΓΣΕΕ ανέδειξε όλες τις παθογένειες και την πλήρη απαξιώση στην οποία έχει περιέλθει, με ευθύνη της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ αλλά και του ΠΑΜΕ.

Ούτε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία, χρησιμοποιεί ιδιωτική αστυνόμευση και επιδιώκει αδιαφανείς διαδικασίες, απαγορεύοντας ακόμα και τη δημοσιογραφική κάλυψη στις εργασίες του συνεδρίου, αλλά ούτε και το ΠΑΜΕ, το οποίο με τη βία, προσπαθεί να διαλύσει το συνέδριο, δεν εκπροσωπούν τις υγιείς δυνάμεις του εργατικού και συνδικαλιστικού κινήματος.

Ούτε με νοθείες, ούτε με τραμπουκισμούς, ούτε φυσικά με τη στείρα άρνηση και απαξίωση όλων των θετικών μέτρων που έχει λάβει η σημερινή κυβέρνηση, όπως η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, δεν επιτυγχάνεται τίποτα.

Πέρα από την εικόνα της παρακμής, υπάρχει και το πραγματικό εργατικό κίνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στην απαξίωση και την παρακμή, και να αγωνιστούν για την ανανέωση του συνδικαλιστικού κινήματος, για εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα για όλους και όλες».