ΣΥΡΙΖΑ: «Υποψήφιος ΝΔ ζητά να αναγνωριστεί η γειτονική χώρα ως Μακεδονία»

ΣΥΡΙΖΑ: «Περιμένουμε από τον Μητσοτάκη να ζητήσει την παραίτηση του διπλοθεσίτη βουλευτή»
INTIME

Ότι «κοροϊδεύει όλη την Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών» κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή δήλωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη.

«Από τη μια τη χαρακτηρίζει δήθεν εθνικά επιζήμια και την ίδια ώρα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Καιρίδης ζητά η Ελλάδα να αναγνωρίσει τη γειτονική χώρα ως Μακεδονία σκέτο», σημειώνει η Κουμουνδούρου σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει:

«Σε συνέντευξή του στο Action 24 λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά “Γιατί δεν κάνουμε αυτό που έκαναν οι Βούλγαροι… Δεν θα είχαμε πρόβλημα ενδεχομένως με το Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο… Θα ήταν καλύτερα να δώσουμε το όνομα του κράτους αμετάφραστο Ρεπούμπλικα Μακεντόνια…”.

Ποσά ψέματα, πόση υποκρισία και πόση πατριδοκαπηλία έχει πουλήσει ο κ. Μητσοτάκης για να ψαρέψει στα θολά νερά του εθνικισμού και της Ακροδεξιάς;

Ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει την πατριδοκαπηλία έναντι της εθνικής ευθύνης και βαδίζει στον ολισθηρό δρόμο του εθνολαϊκισμού. Η υποκρισία και το ψέμα όμως έχουν κοντά ποδάρια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει το video με το παρακάτω απόσπασμα: