Το αφεντικό έπιασε τον εργαζόμενό του να κοιμάται και τον… επιβράβευσε!

Στο μακρινό Σίδνεϊ τα πράγματα εξελίχθηκαν ιδανικά για έναν εργαζόμενο παρότι το αφεντικό του διαπίστωσε πως κοιμόταν στην δουλειά.

Υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που ονομάζεται «Milky Lane» κι εκτός από ξεχωριστά milkshakes και μπέργκερς έχει ένα ξεχωριστό αφεντικό. Βλέπετε, ένας εργαζόμενος από το συνεργείο καθαρισμού, καθάρισε το μαγαζί κι έπειτα πήρε έναν υπνάκο σε έναν από τους καναπέδες!

Αυτό που δεν περίμενε είναι ότι το αφεντικό θα τον έβλεπε από την κάμερα. Και αυτό που σίγουρα δεν θα περίμενε είναι ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Μάλιστα αφού βεβαιώθηκε πως είχε κάνει σωστά την δουλειά του ξεκαθάρισε πως μπορεί να συνεχίσει να κοιμάται στο μαγαζί.

Ο εργαζόμενος είχε καθαρίσει ήδη δύο άλλα μαγαζιά και όταν έφτασε στο εστιατόριό του στις 3.00 προφανώς ήταν ήδη αρκετά κουρασμένος. «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα εάν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε», προσέθεσε το αφεντικό στο Yahoo news.