Το βράδυ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Σεμέδο

Το βράδυ στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Ρούμπεν Σεμέδο

Λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Η μεταγραφή του Σεμέδο εξελίχθηκε σε μεγάλο σίριαλ, καθώς εδώ κι αρκετό καιρό η διοίκηση των Πειραιωτών διαπραγματευόταν με τη Βιγιαρεάλ, προς στιγμή «μπήκε στη μέση» και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας (διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή) και η υπόθεση φάνηκε να «ναυαγεί», ωστόσο, με προσωπική παρέμβαση του παίκτη τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και το deal θα ολοκληρωθεί.

Ο Σεμέδο, το συμβόλαιο του οποίου στη Βιγιαρεάλ έληγε το 2022, έχει περάσει στο παρελθόν από την ακαδημία της Σπόρτινγκ. Το 2015 παραχωρήθηκε αρχικά δανεικός στην καταλανική, Ρέους. Με την επιστροφή του προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στη Βιτόρια Σετούμπαλ.

Το 2017 αποκτήθηκε από το «κίτρινο υποβρύχιο» έναντι του ποσού των 14 εκ. ευρώ, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός σε Ουέσκα και Ρίο Άβε.