Υπόθεση Τζήλου: Τον χτυπούσαν με σφυρί στο κεφάλι!

Υπόθεση Τζήλου: Τον χτυπούσαν με σφυρί στο κεφάλι!

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Τζήλου και το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του διαιτητή.

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση της αναμέτρησης Άγιαξ – Ρεάλ Μαδρίτης (13/02)

Σύμφωνα με το dikisports, η μαρτυρική κατάθεση του Λαρισαίου ρέφερι είναι συγκλονιστική και αποτελεί την πλέον σοβαρή ένδειξη ότι οι δράστες τον χτυπούσαν με σφυρί στο κεφάλι, την ώρα που ο ίδιος προσπαθούσε να προστατευθεί, βάζοντας μπροστά τα χέρια του.

Όπως αναφέρει το πόρισμα της Αστυνομίας προς τον εισαγγελέα, που αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, «οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό».

«Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν», αναφέρεται στη συνέχεια.

Το πόρισμα κάνει αναφορά και στη μαρτυρική κατάθεση Τζήλου:

«Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».