Χρήστος Αντίνου: «Υπάρχει ζωή στο Ελευθέριο – Κορδελιό»

Χρ. Αντίνου: «Ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου έχει ανάγκη από διοίκηση με όραμα»

Με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθέριου-Κορδελιού, ο Χρήστος Αντίνου, ο οποίος ήταν από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του συλλόγου, αλλά και στη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής, τόνισε:

«Είναι εξαιρετικά ωφέλιμο να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και να ενημερωνόμαστε όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής. Είχαμε τη δυνατότητα να ρωτήσουμε τους ανθρώπους του επιμελητηρίου για θέματα φορολογικά και ασφαλιστικά και να πάρουμε τις απαντήσεις που θα μας βοηθήσουν στη δουλειά μας».

«Κόντρα σε αντιξοότητες για το καλό του τόπου μας»

Μάλιστα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γ. Καμαρινού «Ξεκινάμε από την Αρχή» σημείωσε παράλληλα, ότι «στο Ελευθέριο – Κορδελιό υπάρχει ζωή και παρά τα τόσα προβλήματα με τον ΓΠΣ και τα γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι οι επαγγελματίες όπως η υψηλή φορολογία, ασφαλιστικές εισφορές κτλ, εμείς μένουμε εδώ, στον τόπο μας, για να δημιουργήσουμε και να δουλέψουμε. Θα συνεχίσουμε λοιπόν κόντρα σε αντιξοότητες για το καλό του τόπου μας, που είναι τελικά το καλό όλων μας».