Όλα στο φως απαντά η ΝΔ για τα Paradise Papers

Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα στο θέμα των Paradise Papers καλεί η Νέα Δημοκρατία την Κυβέρνηση, προτρέποντάς της να οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όσους φοροδιαφύγαν ή έχουν προβεί σε άλλη παράνομη δραστηριότητα.

Κάθε τι άλλο, από πλευράς Μεγάρου Μαξίμου, σημειώνεται στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα εξυπηρετεί μονάχα τις επικοινωνιακές ανάγκες της κυβέρνησης, εις βάρος των έντιμων και συνεπών φορολογουμένων.

Η πλήρης ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας είναι η εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις νέες διεθνείς αποκαλύψεις των λεγόμενων Paradise Papers, καθώς και στα χιλιάδες ονόματα που φέρονται να διέθεταν λογαριασμούς σε εξωχώριες εταιρείες υπάρχουν και αρκετά Ελλήνων πολιτών. «Καλούμε την κυβέρνηση να πράξει αυτήν τη φορά την αυτονόητη υποχρέωσή της. Να ελέγξει γρήγορα και αποτελεσματικά τους πάντες και τα πάντα. Να ξεκαθαρίσει, δηλαδή, ποιοι Έλληνες με απολύτως νόμιμο τρόπο ασκούσαν επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα στο εξωτερικό και ποιοι έχουν προβεί σε φοροδιαφυγή ή άλλη παράνομη δραστηριότητα, οδηγώντας τους τελευταίους το ταχύτερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».