Ακυρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη – Μουτζούρη

Σύσκεψη για τον κοροναϊό στο Μαξίμου
Δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Η άρνηση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Kώστα Μουτζούρη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συζήτηση πριν φύγουν τα ΜΑΤ από τα νησιά καθώς κι ένα βίντεο με απερίγραπτες δηλώσεις του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη οδήγησαν στην ακύρωση της σημερινής συνάντησης του πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα ενημέρωσης ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να αποκαλεί τον συνομιλητή του κάποιον καθηγητή, ως «στρατό κατοχής» και «μισθοφόρους του Ερντογάν» τα ΜΑΤ που βρίσκονται στα νησιά.

«Δεν πάω στο ραντεβού με Μητσοτάκη, να κι αν είναι οργισμένος»

Μάλιστα ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου λέει πως: «Εγώ λογικός άνθρωπος είμαι μόνος μου βγήκα, δεν με βοηθήσατε, δεν πειράζει. Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να (κάνοντας την χυδαία κίνηση) κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;. Με κάλεσε αύριο, εγώ δεν έρχομαι αύριο. Τι θα μου κάνει; Θα με κλείσει φυλακή; Ας με κλείσει…».

“Δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη”

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς» σχολίαζαν κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τις χυδαιότητες του κ. Μουτζούρη στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης.

Και προσθέτουν: «Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο

Δείτε τη ροή ειδήσεων: