Αμανατίδης για μετρό: Παραβιάζονται οι κανόνες της κοινής λογικής

Γ. Αμανατίδης: «Ο Τραμπ δεν έλαβε υπόψη τον Μητσοτάκη»

Τον κώδωνα του κινδύνου για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του μετρό Θεσσαλονίκης, μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για  τον σταθμό Βενιζέλου έκρουσε μιλώντας στην εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» στον flash 99,4 ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Γιάννης Αμανατίδης.

Υπογράμμισε ότι με πολιτική σκοπιμότητα και όχι με τεχνικό τρόπο μπαίνει το ζήτημα εκ νέου και κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης να μην κολλάνε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Θα ξαναξηλώσουμε ένα έργο που πήγαινε γρήγορα και θα το ξανακαθυστερήσουμε; Τι θα πούμε στους Θεσσαλονίκης; Τι κόστος θα έχει; διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Αμανατίδης.

Αντί να αναδειχθεί εκεί και να είναι μοναδικό… Παραβιάζονται οι κανόνες της κοινής λογικής τόνισε.

Κατά τον ίδιον δεν παρουσιάζουν στοιχεία, που να αποδεικνύουν τη μία ή την άλλη λύση για το θέμα. «Λένε απόψεις» σημείωσε.

Ο κ. Αμανατίδης διερωτήθηκε ακόμη τι έχει αλλάξει από τις ανακοινώσεις του περασμένου Φεβρουαρίου κατά τις οποίες έγινε σαφές το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου. Εκτός από την κυβέρνηση δεν άλλαξε κάτι άλλο απεφάνθη και υποστήριξη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κακώς ενημερωμένος.

Αναφερόμενος στις αποδόσεις στρατοπέδων στην τοπική κοινωνία τόνισε ότι η η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη από ανάσες.

Για τις αλλαγές στα σχετικά σχέδια από την πλευρά της κυβέρνησης εκτίμησε ότι η Θεσσαλονίκη θα τους γυρίσει την πλάτη.