Απάντηση Κούλογλου στα «πυρά» της ΝΔ

Απάντηση Κούλογλου στα «πυρά» της ΝΔ
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Άμεση ήταν η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου, μετά τη δριμεία κριτική που του άσκησε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, κατηγορώντας τον για «χυδαίες αναρτήσεις».

Σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στόχος του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι ο ίδιος, αλλά η ανεξάρτητη κάλυψη των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs.

Αναλυτικά η απάντηση του Στέλιου Κούλογλου στη ΝΔ:

Σχετικά με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που τον καταγγέλλει για δυο γελοιογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Tvxs.gr, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, δηλώνει τα εξής:

«Ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη -και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ- των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo.

Συστήνω ανεπιφύλακτα στη κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας,  τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη».

Δείτε ακόμη: Ο Λοβέρδος, ο Κούλογλου και οι «βάρβαροι Συριζαίοι» (pic)