Μπ. Αποστολίδης: «Δεν τίθεται θέμα πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης»

Μπ. Αποστολίδης: «Δεν τίθεται θέμα πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθη»
«Δεν τίθεται καν νομικό θέμα για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθη», δήλωσε μιλώντας στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωσε το πόρισμα της Επιτροπής Αδειοδότησης για την υπόθεση της ΠΑΕ Ξάνθης, με το αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας να ανακαλεί την άδεια συμμετοχής των Ακριτών στο πρωτάθλημα και να της επιβάλει πρόστιμο 200.000 ευρώ. Ο κ. Αποστολίδης επισήμανε ότι «η απόφαση αυτή είναι δεσμευτική κατά 99% και θα υλοποιηθούν αυτά που εισηγήθηκαν, δηλαδή το πρόστιμο των 200.000». Μάλιστα, ο γνωστός νομικός πρόσθεσε ότι: «δεν τίθεται θέμα πολυιδιοκτησίας, καθώς ο εμπλεκόμενος έχει τρίτου βαθμού συγγένεια με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, άρα στην ουσία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός».

Μάλιστα ο κ. Αποστολίδης επιτέθηκε και στην ομάδα του Άρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «βρίσκεται στο άρμα του Ολυμπιακού» και πως πλέον, «έχουμε καταντήσει δύο πόλεις, μία ομάδα».

Σε ερώτηση για τη χθεσινή συνάντηση των BIG 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο γνωστός νομικός επισήμανε ότι «δεν βγήκε απολύτως κανένα συμπέρασμα. Πώς γίνεται αυτή η συνάντηση να παράξει αποτελέσματα, όταν από τη μία είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και από την άλλη ο Ιβάν Σαββίδη; πάσχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει πλέον να το παρακολουθείς για πλάκα».

Ακούστε όλα όσα είπε ο Μπάμπης Αποστολίδης στον Flash 99,4: