Μπουτάρης: «Ψήφισα Μητσοτάκη, ποτέ ΣΥΡΙΖΑ»

Μπουτάρης: «Ψήφισα Μητσοτάκη, ποτέ ΣΥΡΙΖΑ»
Στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε την ψήφο του τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης και εξηγώντας γιατί επέλεξε να ψηφίσει ΝΔ.

«Τον Μητσοτάκη τον ξέρω από παλιά. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι ένας άνθρωπος ακούραστος, έχει ξεκάθαρο μυαλό, τον ψήφισα στις τελευταίες εκλογές, το λέω χωρίς να ντρέπομαι, τον ψήφισα γιατί πιστεύω πως ήταν το αντίβαρο της ταλαιπωρίας που υποστήκαμε επί ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ποτέ ΣΥΡΙΖΑ»

Παράλληλα, ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε ότι ουδέποτε ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι, αρχικώς, ο Αλέξης Τσίπρας του «άρεσε».

«Στην αρχή πίστευα στον Τσίπρα, πίστευα ότι είχε τη δυνατότητα να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται η ελληνική κοινωνία. Αλλά λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο Βαρουφάκης, τα έκαναν μαλλιά κουβάρια. Ο Τσίπρας την τελευταία στιγμή κατάφερε και κατάλαβε σε ποιον κόσμο ζει. Διότι ο κόσμος δεν είναι αυτός που θέλεις εσύ, αλλά αυτός που είναι γύρω σου. Κατάλαβε ότι το να χτυπήσεις το ‘σύστημα’ δεν είναι τόσο απλό. Όμως αυτή ήταν η λογική του Τσίπρα και της παρέας του, να χτυπήσουν το ‘σύστημα’. Αλλά δεν χτυπιέται εύκολα το ‘σύστημα’. Ή θα πρέπει να προσαρμοστείς και σιγά σιγά σαν Δούρειος Ίππος να το χτυπήσεις ή θα φας τα μούτρα σου», σχολίασε.

Δείτε ακόμη: Το ΠΑΜΕ έκανε spot με την πτώση Κατρούγκαλου (vd)