Δ. Μαυροματίδης / Η νέα κανονικότητα του… ΣΥΡΙΖΑ!

Πορεία ΣΥΡΙΖΑ
Μαυροματίδης, η νέα κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ

Του Δημήτρη Μαυροματίδη

Για όσους απορούν με την αντιπολιτευτική τακτική και την συμπεριφορά των Συριζαιων, μετά το αναπάντεχο διάλειμμα της κυβερνητικής τους θητείας, τώρα ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους και τις ρίζες τους. Ήθελαν λίγο χρόνο προσαρμογής, λίγη κατανόηση απ’ όλους μας.

Καταψήφισαν το άσυλο (των μπαχαλακηδων και της ανομίας),γιατί είναι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης των “ιδεών” και άλλων..! Ναι αυτών που πρόσφατα είδαμε στην ΑΣΟΕΕ! Έχουν ιδέα οι νέοι κυβερνώντες μήπως από την συγκατοίκηση και την κοινωνικότητα; Φοιτητές, μπαχαλακηδες και διακινητές όλοι μαζί!

Με ένα έξοδο! Που ξέρουν αυτοί από μαθήματα οικονομίας; Διαχειρίστηκαν το μεταναστευτικό, με σχέδιο, όραμα και αποτελεσματικότητα και έρχονται τώρα αυτοί (νέα κυβέρνηση) και τα έχουν κάνει μπάχαλο!

Προχωράνε τα θέματα των επενδύσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και της ανάπτυξης. Η χώρα ανακτά την εμπιστοσύνη των επενδυτών και του διεθνούς κεφαλαίου και «κινδυνεύουμε» να τα ξεπουλήσουμε όλα, ότι απέμεινε βέβαια από το υπερ-ταμείο και δεν θα αντιδράσουμε;

Μια χαρά δεν είναι η Βενεζουέλα και η Βολιβία; Δεν έχουν εύρωστες οικονομίες κ έναν λαό που ευημερεί; Τι θέλουν; Να μας κάνουν ντε και καλά ευρωπαϊκή χώρα, σαν αυτές του Βορρά; Μα αφού εμείς είμαστε στο Νότο, θα μας αλλάξουν σώνει και καλά, γεωγραφική θέση;

Όχι, αυτό δεν θα περάσει! Απολύτως φυσιολογικά πράγματα!

Υ.Γ.: Που θα πάει, θα την κάνουν ή θα γίνει μια στραβή, εκεί θα είμαστε για να ξαναχτίσουμε τα κινήματα των αγανακτισμένων και να προστατέψουμε τις κατακτήσεις των εργαζομένων. Άσχετα αν αυτές τις κατεδάφισε ο Κατρουγκαλος, ναι ο δικός τους!

Και βέβαια θα συμμετέχουν, όπως όλοι ή σχεδόν όλοι, στην πορεία του Πολυτεχνείου, αλά μπρατσέτα με αγωνιστική διάθεση και  θα βροντοφωνάξουν πρώτοι με στεντόρεια φωνή. Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι! Όχι παίζουμε! Τι δεν καταλαβαίνουμε; Επανήλθε η κανονικότητα που λέγαμε(νε); Ναι! Αυτοί είμ(ν)αστε και σ όποιον αρέσουμε!