Δ. Θεσσαλονίκης: Αποχώρηση Μπαρμπουνάκη με αιχμές για Βούγια, Κουράκη

Δ. Θεσσαλονίκης: Αποχώρηση Μπαρμπουνάκη με αιχμές για Βούγια, Κουράκη
Ραγδαίες εξελίξεις στην παράταξη «Πολήχρωμη Θεσσαλονίκη» του Δ. Θεσσαλονίκης, με τον Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη να αποχωρεί με αιχμές για τους Σπύρο Βούγια και Ανδρέα Κουράκη.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού επί δημαρχίας Γιάννη Μπουτάρη έκανε γνωστή την ανεξαρτητοποίησή του με σχετική ανάρτηση στα social media. Σε αυτήν, εξηγεί το λόγο –ή την αφορμή- για την απόφασή του και ρίχνει «καρφιά» τόσο κατά των κυρίων Βούγια και Κουράκη, όσο και για τον τρόπο εφαρμογής της αναλογικής στο Δ. Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπαρμπουνάκη:

«Η σημερινή μονομερής απόφαση των 2 συναδέλφων μου, του επικεφαλής Σπύρου Βούγια και του Ανδρέα Κουράκη, να μη συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της πολήχρωμης Θεσσαλονίκης, για την εκλογή εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στη γενική συνέλευση της περιφερειακής ένωσης δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, παρά την έντονη επιθυμία μου, με οδηγεί στην έξοδο από τον συνδυασμό και την ανεξαρτητοποίησή μου. Η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας παράταξης διαφορετικης σ’ ένα παράλογο σύστημα αναλογικής, απέτυχε.

Δείτε ακόμη: Σιμόπουλος: «Η πόλη δεν διαδραματίζει το ρόλο που της αρμόζει»