Ένινγκ: «Από την αρχή είχαμε κίνητρο στο Κύπελλο»

Ένινγκ: «Από την αρχή είχαμε κίνητρο στο Κύπελλο»

Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NOVASports μίλησε ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League (Σάββατο 22/2, 20:00 – ΔΑΚ Λαμίας).

Ο Γερμανός τεχνικός του Άρη αναφέρθηκε αρχικά στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΚ. «Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, δε θα ήταν εύκολο το έργο μας. Είναι θετικό ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα και τον επαναληπτικό στην έδρα μας. Είχα μια μικρή τάση, όμως είμαι ρεαλιστής και κοιτάμε μπροστά. Η κλήρωση πάντως έφερε κάτι άλλο από αυτό που σκεφτόμουν. Από την αρχή είχαμε κίνητρο στο Κύπελλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο στόχος είναι να πάμε μέχρι τέλους και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Θα κριθεί από την ικανότητα των ομάδων και ποια θα είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Εν συνεχεία, ο Ένινγκ σχολίασε το επικείμενο ματς του Σαββάτου: «Είναι πολύ σημαντικό μετά από ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα να δείχνουμε αντίδραση…

©Πηγή: amna.gr