Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων

Στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων ξεναγήθηκε σήμερα το πρωί, από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αμπελοκήπων- Μενεμένης, «η επίσκεψη του κ. Γεωργαντά πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στο δίκτυο των ΚΕΠ της χώρας, με στόχο τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και τη χάραξη του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες».

Ο κ.Κυρίζογλου υποδέχθηκε τον υφυπουργό στο δημαρχείο Αμπελοκήπων-Μενεμένης όπου τον ενημέρωσε για τον ρόλο και τη στελέχωση των δύο ΚΕΠ του δήμου και του παρέδωσε ενημερωτικό σημείωμα καθώς και σχετική, με τη λειτουργία των ΚΕΠ, επιστολή.

Από την μεριά του ο κ. Γεωργαντάς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, « συνεχάρη τον δήμαρχο για τη λειτουργία των ΚΕΠ του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης τα οποία, ύστερα από ανεξάρτητη αξιολόγηση, έχουν λάβει υψηλές θέσεις σε διαφορετικούς τομείς εξυπηρέτησης των πολιτών ανάμεσα σε όλα τα ΚΕΠ της Ελλάδας. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την οργάνωση και τη λειτουργία των ΚΕΠ του δήμου δηλώνοντας ότι ανταποκρίνονται πλήρως στο πλαίσιο του οράματος του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη σύγχρονη και αποτελεσματική λειτουργία των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών της χώρας και τον ενημέρωσε για τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού».

©Πηγή: amna.gr