Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στη Δράμα

Φιλική νίκη του ΠΑΟΚ στη Δράμα
Υπό δυσμενείς συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης, ο ΠΑΟΚ νίκησε σήμερα σε φιλικό αγώνα τη Δόξα στη Δράμα με 3-1. Ο «Δικέφαλος» είχε απόντες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του, αλλά και βασικούς παίκτες που έλειπαν, για διάφορους λόγους, από τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, ο Λεό Ζαμπά άφησε υποβασταζόμενος τον αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας τραυματισμού.

Η Δόξα προηγήθηκε στο 20ό λεπτό με τον Κόντο. Ο Πέλκας ισοφάρισε για τους «ασπρόμαυρους» στο 45ο λεπτό, με τους Ακπόμ, Λάμπρου να διαμορφώνουν στο τελικό σκορ στο 53ο και 72ο λεπτό, αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ηλιάδης, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Περέγιο, Κοντός, Αναστασίου, Αυλωνίτης, Παρασκευάς, Σαμπανίδης, Παπαϊωάννου. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Πλέγας, Σιώπης, Παπαργυρίου, Πινδώνης, Ρόβας.

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Ροντρίγκο, Καλουτσικίδης, Βαρέλα, Παναγιώτου, Μαουρίσιο, Στοχ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ακπομ, Ζαμπά. Στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσιγγάρας, Ντάικο, Τάχατος, Γρόσδης, Λάμπρου, Σαλαμούρας.

 

 

©Πηγή: amna.gr