Φωτογραφίες της Έλενα Κρίστενσεν με λουλούδια στη νέα συλλογή του H&M

Φωτογραφίες της Έλενα Κρίστενσεν με λουλούδια στη νέα συλλογή του H&M

Ένα από τα εικονικά πρόσωπα της μόδας τη δεκαετία του ’90 επιστρέφει για να εκφραστεί ως φωτογράφος και καλλιτεχνική διευθύντρια.

Η Έλενα Κρίστενσεν (Helena Christensen) στην πραγματικότητα συνεργάστηκε με το brand H&M για τη νέα capsule ανοιξιάτικη συλλογή, φροντίζοντας προσωπικά και για τις φωτογραφικές λήψεις της διαφημιστικής εκστρατείας.

Η συλλογή Helena Christensen x H & M θα είναι διαθέσιμη από τις 30 Ιανουαρίου σε καταστήματα σε όλο τον κόσμο, καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα του brand.

Τα ενδύματα που σχεδιάστηκαν από την ομάδα του σουηδικού brand σε συνεργασία με το supermodel περιλαμβάνουν υπερμεγέθη πουκάμισα με στρογγυλεμένες άκρες, τ-shirt και φούτερ με τυπωμένες φωτογραφίες λουλουδιών της Κρίστενσεν σε χρώματα λευκό, μαύρο και γκρι.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση της συνεργασίας με την Έλενα Κρίστενσεν, γνωστής σήμερα και για το ανθρωπιστικό της έργο, ένα πραγματικό είδωλο μπροστά και πίσω από την κάμερα. Οι όμορφες φωτογραφίες των λουλουδιών που εντυπωσιάζουν στα ενδύματα είναι εμπνευσμένα από το streetwear της δεκαετίας του ’90 που είναι χαλαρά και μοντέρνα» αναφέρει η Maria Östblom, επικεφαλής σχεδιασμού γυναικείων ενδυμάτων του brand.

©Πηγή: amna.gr