Γ. Κομνηνός: Όλοι μαζί μπορούμε για τον μικρό Θανάση

Γ. Κομνηνός: Όλοι μαζί μπορούμε για τον μικρό Θανάση
φωτογραφία αρχείου
Για τη φιλανθρωπική εκδήλωση για τον μικρό Θανάση που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου μίλησε στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Μιλάμε Πολιτικά» ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Κομνηνός.

Ο μικρός Θανάσης 10 ετών από την Μελίκη της Βέροιας όπου ζει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο τέλος του Αυγούστου διαγνώστηκε με κακοήθη καρκίνο στον εγκέφαλο. Στα μέσα Οκτωβρίου έκανε ακόμη ένα χειρουργείο γιατί βρήκαν δεύτερο όγκο στην σπονδυλική στήλη όπου και αυτός δυστυχώς κακοήθης. Αυτή την στιγμή το παιδί βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Ιπποκράτειο.

«Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας είναι να βοηθήσουμε ένα μικρό παιδί. Όλοι μαζί μπορούμε για τον μικρό Θανάση. Και δεν είναι μόνο ο μικρός Θανάσης, είναι τόσα παιδιά που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Είναι καλό εμείς που μπορούμε, να διαθέτουμε λίγο χρόνο από την προσωπική μας ζωή για να βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη. Ο σύλλογος γονέων του 6ου Γυμνασίου είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα οπότε ήταν κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε άμεσα», τόνισε ο κ. Κομνηνός.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στα ΕΠΑΛ Ευόσμου στην οδό Σμύρνης με την υποστήριξη του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, χορωδίες αλλά και σύλλογοι γονέων.

Ο Flash 99,4 και το Politik.gr στηρίζουν ως χορηγοί τη φιλανθρωπική εκδήλωση για τον μικρό Θανάση.

Ακούστε τι δήλωσε στον Flash 99,4 ο Γιώργος Κομνηνός: