Γ. Νασιούλας: Το βέτο Μακρόν είναι παραγγελιά του Μητσοτάκη

Γ. Νασιούλας: Το βέτο Μακρόν είναι παραγγελιά του Μητσοτάκη
«Το βέτο Μακρόν είναι παραγγελιά του Μητσοτάκη» δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη» Γιάννης Νασιούλας στον Flash99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι».

«Αγοράζουμε δύο φρεγάτες για να μπουν οι Γάλλοι στη μέση και να σταματήσουν την διαδικασία για 8 μήνες. Γιατί αν τώρα μπουν οι Σκοπιανοί στην ΕΕ και καταρρεύσει ο Ζάεφ όπως και καταρρέει στα Σκόπια θα έρθει το VMRO με τα Σκόπια να έχουν τη δύναμη του  ευρωπαϊκού κεκτημένου. Τα Σκόπια θα συνεχίσουν να έχουν όλα τα δικαιώματα και να μας κυνηγούν με τον βούρδουλα».

Όσον αφορά στην επιλογή του να είναι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές o κ. Νασιούλας είπε «Η μαύρη στροφή που πήρε το θέμα της Μακεδονίας με απομάκρυνε από τα κόμματα εξουσίας από το ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σήμερα θα ήμουν τέως υπουργός, τέως υφυπουργός ή τέως ευρωβουλευτής η νυν βουλευτής».

Σχολιάζοντας τη δήλωση Μητσοτάκη ότι δεν θα πρόκειται να προσβάλει το εθνόσημο της Βόρειας Μακεδονίας ο κ. Νασιούλας είπε πως: «Όσα ακούω από τον κ. Μητσοτάκη είναι η σκληρή εφαρμογή των χειρότερων όρων της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ. Ήδη τα παπαγαλάκια του Σόρος αναφέρονται σε ελληνικά μακεδονικά προϊόντα και στην ελληνική Μακεδονία. Η διαίρεση σε δύο Μακεδονίες παίρνει σάρκα και οστά. Το μόνο που μένει να δω είναι τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει μήνυση σε Σκοπιανούς ή σε Έλληνες που δεν εφαρμόζουν αγρίως και με μεγάλη χαρά τρεις φορές μετά το φαγητό τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Όπως υπογράμμισε: «Αρχίζει και με ανησυχεί το γεγονός ότι και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος παίζει αυτό το παιχνίδι της διάκρισης σε δύο Μακεδονίες. Όσο διεκδικούμε εμείς ελληνικά μακεδονικά προϊόντα τόσο περισσότερο εμπεδώνουμε το άρθρο 7 της Συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ που μιλάει για μακεδονική επικράτεια, μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό λαό. Αν τα αποδεχτούμε αυτά και αποδεχτούμε και την άκυρη συμφωνία Τσίπρα -Ζάεφ τότε έχουμε σκάψει τον τάφο μας. Γιατί το επόμενο διάστημα τα Σκόπια θα επιδοθούν σε μία υπαναχώρηση από τη Συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ που ούτως ή άλλως ουδείς μας δεν τηρεί έτσι ώστε αυτή να ισχύει μόνο για την Ελλάδα όσον αφορά στις υποχρεώσεις και μόνο για τα Σκόπια όσον αφορά στα δικαιώματα».

Και πρόσθεσε: «Αυτοί που κλαίνε για τα Μακεδονικά προϊόντα λένε ψέματα. Γνωρίζουν ότι ό,τι παράγεται σε Μακεδονική Επικράτεια από Μακεδονικό λαό που ομιλεί μακεδονική γλώσσα ονομάζεται Μακεδονικόν. Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι ονομάζεται αποκλειστικά μακεδονικόν. Εμείς οφείλουμε το επόμενο διάστημα να υπερασπίζουμε όσα ονομάζονταν μακεδονικά και να παύσουμε εφεξής τη χρήση χωρίς την άδεια των Σκοπίων. Όσον αφορά τις διμερείς σχέσεις αυτοί θα έχουν την αποκλειστική χρήση του όρου μακεδονικός».

Ο κ. Νασιούλας υποστήριξε πως «Η μεγάλη εικόνα πίσω από αυτό είναι η υποκατάσταση του πληθυσμού ύστερα από τους μεγάλους πολέμους που έσπειραν οι δημοκρατικοί των ΗΠΑ στη Βόρειο Αφρική  και την εγγύς Ανατολή. Ξέροντας ότι θα κουβαλήσουν 20-25 εκατ. κόσμου και θα εποικήσουν τα νότια της Ευρώπης καθώς και τις καινούργιες αμερικάνικες χώρες της ανατολικής Ευρώπης καταλαβαίνετε ότι αυτόν τον πίσω κήπο τον κάνανε για να φέρουν κόσμο ο οποίος θα υποκαταστήσει το φθίνον δυναμικό προσωπικό που είναι ποιοτικότερο και πηγαίνει προς τη βόρεια Ευρώπη όπου έχουμε δημογραφικό ζήτημα.

Δεν είναι τυχαίο που δισεκατομμύρια έχουν ταχθεί και από το περίπτερο που ονομάζεται Τζορτζ Σόρος -δεν είναι τυχαίο που έχει τέτοια επιμονή εδώ και δέκα χρόνια -και από τον διεθνή οργανισμό μετανάστευσης και την Ύπατη Αρμοστεία».