Γιασικεβίτσιους: «Καλοί στην επίθεση… σε αντίθεση με την άμυνα»

Γιασικεβίτσιους: «Καλοί στην επίθεση... σε αντίθεση με την άμυνα»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε πως η νίκη του Παναθηναϊκού, επί της Ζαλγκίρις, στο ΟΑΚΑ κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός της ομάδας του Κάουνας έμεινε ικανοποιημένος με την επίθεση της ομάδας του, όχι όμως και με την αμυντική λειτουργία. «Βάλαμε 94 πόντους για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να νικήσουμε… με 94 πόντους,» δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. 

Αναλυτικά, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς Πιτίνο. Το ματς καθορίστηκε από τις λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε να νικήσουμε όταν το ματς κρίνεται από μικρές λεπτομέρειες. Θέλαμε να κατεβάσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα καταφέραμε. Γι’ αύτο και ηττηθήκαμε. Αυτά είναι λίγο – πολύ».

Για τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι: «Έγιναν πολλά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Παναθηναϊκό. Βάλαμε 94 πόντους για πρώτη φορά εκτός έδρας. Θα έπρεπε να νικήσουμε… με 94 πόντους. Δεν είχαμε σεβασμό στις καταστάσεις 50-50, γεγονός που σε ματς δύο πόντων επηρεάζει την εξέλιξη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά πίσω από τις κλειστές πόρτες. Αν μου λέγατε πως θα δεχτούμε 96 πόντους, θα έλεγα πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει εύκολα. Κάναμε καλό παιχνίδι στην επίθεση, σε αντίθεση με την άμυνά μας»…

©Πηγή: amna.gr