H Καστοριά και η Β.Ελλάδα…δυναμικά στο Τρίαθλο και τον Αθλητικό Τουρισμό

H Καστοριά και η Βόρειος Ελλάδα…δυναμικά στο Τρίαθλο και τον Αθλητικό Τουρισμό

To τριήμερο  21-23 Ιουνίου 2019 η πανέμορφη Καστοριά γίνεται για πρώτη φορά το επίκεντρο του τριάθλου. H TRIMORE Multisports TOUR, o Δήμος Καστοριάς και ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς συνδιοργανώνουν   το 1ο TRIMORE Multisports TOURKastoria.

Η διοργάνωση θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη και ξεχωριστή αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία. Η γνώση και το  υψηλό επίπεδο από την TRIMORE Multisports TOUR αποτελεί εγγύηση για ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό event, με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών αλλά και ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για το παιδί, την οικογένεια, την παρέα.

Η Καστοριά απλωμένη δίπλα σε μια από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές λίμνες, αποτελεί ένα υπέροχο τουριστικό προορισμό που μπορεί να συναρπάσει κάθε απαιτητικό επισκέπτη. Παράλληλα, είναι ο ιδανικός στίβος για όσους αθλητές θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν κάτι μοναδικό.

Το μοναδικό multisport event σχεδιάστηκε με στόχο τη συμβολή στην ανάπτυξη της περιοχής και την παρακίνηση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων να βιώσουν ξεχωριστές εμπειρίες με την οικογένειά τους, την παρέα και τους φίλους τους επισκεπτόμενοι εξαιρετικούς Ελληνικούς προορισμούς.

Η Καστοριά είναι η νέα επιλογή της TRIMORE Multisports TOUR για να υλοποιήσει το φιλόδοξο όραμά ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού μέσα από μοναδικά multisport events.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο www.trimore.gr

Τα Αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:

 • Triathlon Half OlympicκαιOlympic distance
 • ISOMAN presented by GERMANOS Triathlon Equalized
 • XTERRA Trail running 7 & 12k
 • Bike personal chronometer
 • Kids Triathlon
  Kids Lazer Run

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία θα συναρπάσουν:

 • Κωπηλασία σε εργόμετρα και παρουσίαση στη λίμνη
 • Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά
 • Yoga για όλους
 • Aqua aerobic
 • Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα
 • SUP Experience

Το ISOMANέρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Στους τυπικούς αγώνεςΤριάθλου (IRONMAN, HALFIRONMAN, OlympicTriathlon, HalfOlympicTriathlon) η κολύμβηση είναι ένα σχετικά μικρό κομμάτι του αγώνα. Στην απόσταση IRONMAN για παράδειγμα, οι Elite αθλητές δαπανούν περίπου 10% του συνολικού χρόνου του αγώνα τους στο νερό, 54% στο ποδήλατο και 36% στο δρομικό σκέλος (τρέξιμο). Στις αποστάσεις που έχουν επιλεγεί για το ISOMAN, με βάση πάντα την μεγάλη απόσταση (FullDistance), έγινε προσπάθεια εξισορρόπησης των τριών σκελών (κολύμπι, ποδήλατο, τρέξιμο) βάσει των επίκαιρων παγκόσμιων ρεκόρ μεγάλων αποστάσεων. Με τον τρόπο αυτό, ο αθλητής ISOMAN, αν είναι το ίδιο καλός και στα τρία σπορ, θα διαπρέψει. Αν είναι καλός μόνο στο ένα ή στα δύο από αυτά, η απώλειες που θα έχει στα υπόλοιπα δύο ή στο ένα που έχει χαμηλή επίδοση, θα είναι ευθέως ανάλογες κατά 33% για κάθε σπορ. Το σπορ τελικά δείχνει να έχει γεννηθεί για να αποκαταστήσει την αδικία προς τους κολυμβητές, οι οποίοι όσο καλοί και αν είναι, στο κλασικό τρίαθλο είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσουν τη διαφορά που απέκτησαν στο κολύμπι, όταν θα περάσουν στο ποδήλατο και στο τρέξιμο που ακολουθούν.

Η γέννηση του ISOMANπροέκυψε την 1η Ιουλίου του 2017, στο Arrow Valley Park, B98 OLJ, στη Μεγάλη Βρετανία.Ο πρώτος πρωταθλητής ISOMAN, ήταν ο AndrewFisher και είχε δηλώσει κατόπιν της νίκης του: “Σκληρότερο από το Ironman, δικαιότερο του Ironman”.

Στην Ελλάδα το ISOMAN εκπροσωπείται από την TRIMORE Multisports TOUR, παρουσιάζεται σε συνεργασία με το ΓΕΡΜΑΝΟ και η πρώτη εφαρμογή του σπορ ISOMAN presented byG, είναι σχεδιασμένη να γίνει στην Καστοριά, στο πλαίσιο του TRIMORE Multisports TOURKastoria 2019, στις 21-23 Ιουνίου, σε sprint distance!

Το ISOMAN παγκοσμίως διεξάγεται τόσο με ατομικές συμμετοχές όσο και ομαδικές (σκυταλοδρομίες) στις 4 ακόλουθες αποστάσεις:

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ένα από τα μεγαλύτερα retail δίκτυα με προϊόντα τεχνολογίας στην Ελλάδα, που για πρώτη φορά παρουσιάζει το ISOMANστην Ελλάδα, υποστηρίζει δυνατά την προσπάθεια αθλητών και μη, να υιοθετήσουν ένα πιο υγιή και active τρόπο ζωής. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας που υποστηρίζει την παραπάνω φιλοσοφία και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ υλοποιεί βιωματικές δράσεις μέσα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σταGTECHSHOWROOM και GFITNESSANDWELLBEINGHUB, για να έρθει το κοινό σε επαφή με την τεχνολογία και το wellbeing. Γνωστοί instructors θα μυήσουν τους επισκέπτες –αθλητές και μη- σε workoutsyoga, pilates και θα παρουσιάσουν σεμινάρια διατροφής και lifecoach. Διαδράσεις με προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας, πλούσια δώρα και άλλες εκπλήξεις ενισχύουν την εμπειρία συμμετοχής του κοινού στη διοργάνωση. με έντονη διαδραστική παρουσία και υποστήριξη.

Την διοργάνωση 1st TRIMORE Multisports TOURKastoria 2019 στο σύνολό της, αγκαλιάζουν επίσης, οι δυναμικοί μεγάλοι χορηγοί:

ΟΠΑΠ Χορηγός Εμπειρίας |

FordMotorHellas Love the road again |

Φυσικό μεταλλικό νερό και αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ |

MOTORCRAFTOMNICRAFT Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Ford.

Fb: Trimore Sport Events

Web: www.trimore.gr